Pomozte nám zajistit provoz poradny v dalším roce

Přestože jsou služby této online poradny zadarmo, její provoz zdarma rozhodně není. Každý měsíc potřebujeme zaplatit údržbu a rozvoj webu, konzultace profesionálních supervizorů, propagaci poradny, aby se zpráva o ní dostala k potřebným. K tomu máme náklady se vzděláváním stávajících i nových mentorů a mentorek a s informačními materiály, které posíláme školám. Měsíčně tak na provoz poradny potřebujeme 30 000 Kč.

Pomozte nám zajistit provoz poradny v dalším roce

První rok existence poradny nám pokryly prostředky z Norských fondů. Tento grant v únoru 2016 končí a další finance na provoz již musíme zajistit sami. Jsme přesvědčeni, stejně jako my věříte v důležitost tohoto projektu a rozhodnete se jej podpořit – byť jednorázovým darem sta korun. Každá částka pomůže.

Pokud se nám potřebné prostředky nepodaří zajistit, budeme muset služby poradny omezit či ji dokonce zavřít. To by u tak dobře rozjetého projektu byla opravdu škoda.

Finanční příspěvek můžete poslat na účet číslo 2000 413 429 / 2010. V případě zájmu o potvrzení o daru pište na email: katerina@praguepride.com.

Další možnosti, jak podpořit poradnu, najdete ZDE.

Děkujeme za váš čas a vaši důvěru!

Pomozte nám zajistit provoz poradny v dalším roce